Antena Meniu Search
x

Operaţiunea de căutare a rămăşiţelor avionului prăbuşit în Alpii Francezi s-a încheiat

Operaţiunea de căutare a rămăşiţelor şi probelor în cazul prăbuşirii avionului în Alpii Francezi s-a încheiat, la aproape două săptămâni de la tragedie

Vezi și

Operaţiunea de căutare a rămăşiţelor şi probelor în cazul prăbuşirii avionului în Alpii Francezi s-a încheiat, la aproape două săptămâni de la tragedie

Toate echipajele mobilizate la căutări s-au retras, iar, la faţa locului, se află doar agenţii unei firme de securitate. 

Agenţii firmei de securitate se asigură că nimeni nu poate ajunge la locul prăbuşirii. Ei vor părăsi locul prăbuşirii atunci când anchetatorii vor fi siguri că nu mai există nicio probă de recuperat. Localnicii, oameni ai munţilor, îşi aduc şi acum aminte cu groază de tragedie.

În total s-au recuperat două mii de rămăşiţe omeneşti, iar laboratoarele au izolat deja cele 150 de profiluri ADN. 40 de telefoane mobile, distruse aproape complet, pot arunca o nouă lumină asupra haosului de dinainte de prăbuşire. Încă de săptămâna trecută, autorităţile locale au demarat construcţia unui drum până pe versanţi, pentru a uşura accesul echipelor de intervenţie.

Problemele continuă, însă, pentru compania aeriană Germanwings. Două aparate de zbor au aterizat de urgenţă, în ultimele două zile - unul din cauza unei scurgeri de ulei, iar al doilea pentru că unui pasager şi unui membru al echipajului li s-a făcut rău. Ambele au ajuns în siguranţă la sol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Operaţiunea de căutare a rămăşiţelor avionului prăbuşit în Alpii Francezi s-a încheiat