Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Oricine va trece granița va fi ucis”. O fostă Miss Ucraina a lăsat podiumul de modă și a luat arma în mână

A lăsat podiumul de prezentare și a luat arma în mână, fiind decisă să lupte până la capăt. Anastasia Lenna, fostă Miss Ucraina, este decisă să nu lase pe nimeni să treacă.

de Monica Palade

la 27.02.2022, 13:32

Fosta Miss Ucraina „a luat arma” pentru a lupta împotriva invaziei ruse și spune că „oricine va trece granița va fi ucis”. Anastasia Lenna, reprezentanta Ucrainei în 2015 la concursul de frumusețe Miss Grand International, a distribuit o postare pe rețelele de socializare în care apare înarmată și gata să-și apere casa.

„Toți cei care trec granița cu Ucraina cu intenția de a o invada vor fi uciși!”, este mesajul tinerei, alături de o fotografie a soldaților înarmați care blochează o șosea. Ea a postat, de asemenea, o fotografie pentru cei 97.000 de urmăritori ai săi, care arată soldați mergând alături de președintele ucrainean Volodymyr Zelensky, pe care l-a numit „un lider adevărat și puternic”.

De la podium, a trecut la arme

Pe 21 februarie 2022, președintele rus, Vladimir Putin a recunoscut cele două zone separatiste, Donețk și Lugansk, ca fiind independente. Și după luni de consolidare militară la granița cu Ucraina, Putin a ordonat apoi forțelor sale să intre în regiunea Donbas. Până la 25 februarie 2022, trupele ruse au intrat în Ucraina în mai multe zone, de-a lungul granițelor ei de est, de sud și de nord. De când Putin a declarat război cu Ucraina, fosta regină a frumuseții și-a folosit platforma pentru a-și arăta sprijinul pentru țara ei.

Fosta Miss Ucraina a lucrat anterior ca model și manager de relații publice în Turcia. Ea vorbește și cinci limbi și a lucrat ca traducător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » „Oricine va trece granița va fi ucis”. O fostă Miss Ucraina a lăsat podiumul de modă și a luat arma în mână