Antena Meniu Search
x

Orlando Bloom în vizită la copiii din Africa! Actorul a petrecut momente unice în compania micuţilor

Actorul britanic Orlando Bloom a făcut un gest care a impresionat o lume întreagă. Star-ul de la Hollywood şi-a făcut bagajul şi a zburat taman până în vestul Africii pentru a ajuta familiile şi copiii afectaţi, de luptele împotriva grupării teroriste din Nigeria. Acolo, actorul a petrecut momente unice în compania micuţilor.

Vezi și

Actorul britanic Orlando Bloom a făcut un gest care a impresionat o lume întreagă. Starul de la Hollywood şi-a făcut bagajul şi a zburat taman până în vestul Africii pentru a ajuta familiile şi copiii afectaţi, de luptele împotriva grupării teroriste din Nigeria. Acolo, actorul a petrecut momente unice în compania micuţilor.

Şi-a făcut bagajul, a luat primul avion şi a plecat în Nigeria. Impresionat de drama copiilor din vestul Africii, cunoscutul actor de la Hollywood s-a gândit să le ofere micuţilor de pe continentul african o fărâmă de speranţă, în ceea ce priveşte viitorul lor. Şi al părinţilor lor.

Ajuns în zona de conflict, Orlando Bloom, ambasadorul bunăvoinţei în cadrul organizaţiei UNICEF a mers în casele oamenilor. Familii afectate de terorism şi violenţe. 

Actorul a petrecut mult timp cu cei mici. Au învăţat împreună şi au dansat. 

Gruparea islamistă Boko Haram a semănat teroare în mai multe zone din Nigeria, Ciad şi Camerun, lăsând 2.3 milioane de persoane pe drumuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Orlando Bloom în vizită la copiii din Africa! Actorul a petrecut momente unice în compania micuţilor