Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Oscar Pistorius a vomitat în sala tribunalului

Moment tulburător la procesul campionului paralimpic Oscar Pistorius, judecat pentru uciderea iubitei sale, în capitala Africii de Sud. Extrem de emoţionat, Pistorius a fost cuprins de lacrimi şi în cele din urmă a vomitat în sala tribunalului, atunci când medicul legist a prezentat în detaliu autopsia victimei.

de Redactia Observator

la 11.03.2014 , 08:44

 Medicul legist a cerut ca, din respect pentru familia victimei, ca şi pentru protecţia telespectatorilor minori, această parte a procesului să NU fie transmisă în direct la televiziune.

Judecătoarea a admis cererea şi nici măcar reprezentanţii presei nu s-au opus. Medicul a explicat că iubita lui Pistorius, Reeva Steenkamp, a fost lovită de trei gloanţe expansive şi toate rănile au fost mortale. În timp ce medicul descria rănile, Pistorius a izbucnit în lacrimi şi suspine şi a vomitat de câteva ori într-o găleată aflată în boxă.

Depoziţia a fost întreruptă de două ori. Judecătoarea l-a rugat pe avocat să aibă grijă de clientul său dar a refuzat să amâne procesul, deoarece a considerat că, oricum, starea lui Pistorius ar fi aceeaşi. La ieşirea din tribunal, sportivul era aşteptat de protestatari care i-au urat "să putrezească în închisoare".

Vezi și

Pistorius nu neagă că şi-a împuşcat iubita, dar susţine că a crezut că trăgea într-un hoţ strecurat în casă. Dacă va fi găsit vinovat de crimă cu premeditare, el riscă să fie condamnat la 25 de ani de detenţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Oscar Pistorius a vomitat în sala tribunalului