Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video P Diddy, bănuit de asasinarea lui Tupac în 1996. Ar fi plătit 1 milion de dolari pentru moartea rapper-ului

Rapperul Sean "Diddy" Combs, arestat pentru şantaj şi infracţiuni sexuale, ar putea avea legături cu unul dintre cele mai celebre asasinate din lumea muzicii.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 18:04

Este vorba despre cel al lui Tupac, în 1996. Într-un celebru podcast care urmăreşte procesul lui Diddy, unul dintre anchetatorii morţii lui Tupac spune că tânărul Sean John Combs ar fi fost implicat, alături de un prieten, într-un atac asupra lui Tupac în 1994.

P Diddy ar fi vinovat de moartea lui Tupac

Deşi la acel moment cei doi au negat legăturile, anchetatorul bănuieşte că aceştia nu ar fi complet străini de moartea celebrului rapper în contextul rivalităţii dintre Coasta de Est și Coasta de Vest în industria hip-hop-ului. În plus ar exista şi mărturii care spun că Diddy ar fi plătit nu mai puţin de 1 milion de dolari pentru execuţie.

Vezi și

Diddy este în acest moment închis fără a avea posibilitatea de a ieşi pe cauţiune. În ciuda celor peste 100 de acuzaţii de abuz şi exploatare sexuală, rapperul susţine în continuare că este nevinovat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Ştiri externe » P Diddy, bănuit de asasinarea lui Tupac în 1996. Ar fi plătit 1 milion de dolari pentru moartea rapper-ului