Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce se întâmpla de fapt la petrecerile sexuale ale lui P. Diddy, denumite "freak-offs". Biber și Beyonce vor depune mărturie

Nume mari din showbiz-ul american, precum Justin Bieber şi Beyonce, ajung la tribunal. Vor depune mărturie despre petrecerile date de rapperul P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de peste 120 de persoane, printre care zeci de minori si minore. Mogulul muzicii hip-hop, aflat într-o închisoare de maximă siguranţă, încearcă pentru a treia oară să iasă pe cauţiune. 

de Radu Dan

la 05.10.2024 , 20:41

Leonardo DiCaprio, Prinţul Harry, Justin Bieber, Beyonce şi Paris Hilton. Sunt doar câteva dintre starurile care au participat la petrecerile lui P. Diddy şi care ar putea fi chemate să depună mărturie în calitate de martori, spun mai multe surse pentru publicaţia Business Insider. Ei se alătură altor 120 de persoane, printre care 25 minori la momentul faptelor, care vor depune plângere pentru viol şi şantaj împotriva mogulului hip-hop. 

P. Diddy organiza petreceri sexuale denumite "freak-offs"

Rapperul american ademenea la petreceri tinere din suburbiile sărace cu promisiunea că vor ajunge vedete. Aşa-numitele petreceri "freak-offs" erau, de fapt, un loc în care Puff Daddy îi droga pe invitaţi cu substanţe foarte puternice, iar apoi viola fetele. Dacă cineva voia să depună plângere, ameninţa că-şi va folosi influenţa ca să le facă rău. Există imagini de la orgiile organizate de starul în vârstă de 54 de ani, în care pot fi identificate nume mari din show biz.

Vezi și

Arun Subramanian este noul judecător federal desemnat pentru acest caz. Iar rapperul încearcă pentru a treia oară să obţină eliberarea pe cauţiune. P. Diddy este închis de la mijlocul lunii septembrie într-un penintenciar de maximă securitate din New York, cunoscut şi ca "iadul pe pământ" printre deţinuţi. 

Radu Dan Like
Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri externe » Ce se întâmpla de fapt la petrecerile sexuale ale lui P. Diddy, denumite "freak-offs". Biber și Beyonce vor depune mărturie