Antena Meniu Search
x

Moment bizar într-un avion United Airlines! Pilotul a ieșit din cabină, s-a dezbrăcat și a adormit, la clasa 1

Momente încordate pentru pasagerii unei curse transatlantice. În mijlocul zborului pilotul a ieșit din cabină, s-a dezbrăcat de haine și a adormit pe jos, la clasa 1. Timp de 90 de minute, pasagerii au privit neputincioși cum pilotul se odihnește, la peste 10 kilometri altitudine, deasupra Oceanului. Incidentul a fost considerat ca fiind bizar de către specialiști, fiind rar ca un pilot să doarmă într-o cursa de doar 7 ore. 

Panică pe un avion United Airlines
Panică pe un avion United Airlines, după ce pilotul a ieșit din cabină, s-a dezbrăcat și a adormit, la clasa 1 - The Sun

Momente încordate pentru pasagerii unei curse transatlantice. În mijlocul zborului pilotul a ieșit din cabină, s-a dezbrăcat de haine și a adormit pe jos, la clasa 1. Timp de 90 de minute, pasagerii au privit neputincioși cum pilotul se odihnește, la peste 10 kilometri altitudine, deasupra Oceanului Altantic.

Incidentul a fost considerat ca fiind bizar de către specialiști, fiind rar ca un pilot să doarmă într-o cursa de doar 7 ore, cum este cea dintre New Jersey și Glasgow. 

Unul dintre pasageri a povestit cum pilotul a intrat în toaletă, s-a dezbrăcat, după care a adormit. După aproximativ o oră și jumătate s-a ridicat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat și a cerut acces prin radio în cabină. 

"Nu cred că un căpitan al unui avion cu sute de pasageri ar trebui să fie într-o poziție atât de vulnerabilă. E pentru prima oară când văd asta", a declarat un martor.

Cu toate acestea, United Airlines susține că, în cursele peste Atlantic, piloții sunt obligați să se odihnească, iar bărbatul era în perioadă de repaos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Moment bizar într-un avion United Airlines! Pilotul a ieșit din cabină, s-a dezbrăcat și a adormit, la clasa 1