Antena Meniu Search
x

Papa Francisc, discuţie cu un tânăr transexual cu dizabilităţi: Domnul nu este dezgustat de niciunul dintre noi

"Dumnezeu ne iubește așa cum suntem. Ne mângâie mereu. Dumnezeu este tată, mamă, frate, totul pentru noi", a fost răspunsul dat de Papa Francisc unui tânăr transsexual.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 15:19

Papa Francisc, discuţie cu un tânăr transexual cu dizabilităţi: Domnul nu este dezgustat de niciunul dintre noi
Papa Francisc, discuţie cu un tânăr transexual cu dizabilităţi: Domnul nu este dezgustat de niciunul dintre noi - Profimedia Images

"Domnul este mereu cu noi, mereu. Domnul nu este dezgustat de niciunul dintre noi. Chiar dacă suntem păcătoși, El se apropie pentru a ne ajuta. Domnul nu este dezgustat de realitățile noastre, el ne iubește așa cum suntem. Și aceasta este iubirea nebună a lui Dumnezeu", așa răspunde Papa Francisc la întrebarea unui tânăr transsexual cu dizabilități, în noul episod al podcastului axat pe tineri, în perspectiva „Zilelor Mondiale ale Tineretului” (JMJ) de la Lisabona.

"Dumnezeu ne iubește așa cum suntem", adaugă Suveranul Pontof, conform ANSA. "Dumnezeu ne mângâie mereu. Dumnezeu este tată, mamă, frate, totul pentru noi. Și să înțelegem acest lucru este dificil, dar El ne iubește așa cum suntem. Nu renunța... Mergi înainte...".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Papa Francisc, discuţie cu un tânăr transexual cu dizabilităţi: Domnul nu este dezgustat de niciunul dintre noi