Antena Meniu Search
x

Parașutiști britanici, cercetați după o orgie cu o femeie, în Garnizoana Colchester. Oficial: "Sunt întristat şi jenat"

Mai mulți parașutiști britanici sunt cercetați de poliția militară, după ce au fost filmați în timpul unei orgii, la o bază militară din sud-estul Angliei. În incident a fost implicată și o femeie.

de Redactia Observator

la 10.06.2022, 18:08

parașutiști din Brigada 16 Asalt Aerian
Parașutiști britanici, cercetați după o orgie cu o femeie, în Garnizoana Colchester: Oficial: "Sunt întristat şi jenat" - Profimedia Images

Ancheta poliției militare a început după ce mai multe înregistrări, în care o femeie întreținea raporturi intime cu parașutiști din Brigada 16 Asalt Aerian, au ajuns pe rețelele de socializare. O sursă din cadrul armatei a spus că respectivele imagini sunt "un pic cam explicite". "Este o singură femeie, cu câțiva soldați, într-un act sexual consimțit", a precizat militarul.

Potrivit publicației The Times, femeia, o civilă, ar fi fost adusă ilegal Garnizoana Colchester. În videoclipuri militarii ar întreține raporturi sexuale în diferite zone ale bazei, soldații fiind pe jumătate dezbrăcați. La un moment dat, un militar salută în timp ce camaradul său face sex cu femeia. Nu este clar când a avut loc incidentul.

O înregistrare video "ruşinoasă", crede subsecretarul de stat al Forţelor Armate Britanice

"Armata se aşteaptă la cele mai înalte standarde de comportament de la întregul său personal. Oricine nu respectă aceste standarde va fi investigat şi se vor lua măsurile adecvate. Poliţia Militară Regală investighează mai multe videoclipuri care par să implice personalul armatei. Ar fi nepotrivit să comentăm în timp ce investigaţiile sunt în desfăşurare", a declarat un purtător de cuvânt al Armatei.

"Ştiu despre acel videoclip şi este ruşinos, iar oamenii spun cumva 'a fost consensual, nu contează'. Armata este un angajator atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Dorim ca fiii cei mai inteligenţi şi mai buni ai naţiunii să servească în forţele noastre armate şi dorim ca femeile care servesc în forţele armate să ştie că servesc într-un mediu unde sunt în siguranţă, unde sunt respectate", a declarat James Heappey, subsecretarul de stat al Forţelor Armate Britanice, citat de Adevărul. Oficialul s-a declarat "întristat şi jenat" de înregistrarea video "ruşinoasă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Parașutiști britanici, cercetați după o orgie cu o femeie, în Garnizoana Colchester. Oficial: "Sunt întristat şi jenat"