Antena Meniu Search
x

Pasagerii blocaţi de coronavirus pe Diamond Princess, acces gratuit la show-uri pentru adulţi

Mii de persoane sunt blocate pe vaporul Diamond Princess, acostat în Yokohama, Japonia, din cauza sutelor de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.02.2020, 18:05

Mii de pasageri sunt blocaţi pe vaporul intrat în carantină din cauza coronavirusului
Pasagerii de pe Diamond Princess au acces gratuit la show-uri pentru adulţi - Captură Video
  • Mii de pasageri, blocaţi pe Diamond Princess din cauza coronavirusului
  • Pasagerii primesc acces gratuit la show-uri pentru adulţi

Mii de persoane sunt blocate pe vaporul Diamond Princess, acostat în Yokohama, Japonia, din cauza sutelor de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Pasagerii şi angajaţii companiei mai au cel puţin o săptămână de stat în carantină şi deja plictiseala a devenit o mare problemă, în condiţiile în care oamenii au la dispoziţie doar câteva minute pe zi de ieşit în afara cabinelor.

Conform Global News, o companie din Statele Unite ale Americii a decis să vină în ajutorul pasagerilor aflaţi în carantină şi să le ofere acces gratuit la show-uri pentru adulţi.

Singura condiţie este ca aceştia să trimită pe email documente de călătorie care să ateste prezenţa lor pe nava respectivă.

În schimb, primesc câte 1.000 de monede virtuale pentru a avea acces la show-urile pentru adulţi transmise prin diferite camere web.

Reprezentanţii companiei americane au precizat că "am recurs la acest gest într-o încercare de a-i ajuta să uite de pericolul coronavirusului şi de plictiseală. Le oferim pasagerilor posibilitatea de a petrece timp plăcut într-un mediu sigur şi controlat. Şi nouă ne plac croazierele şi să călătorim şi ştim că, în lipsa unor activităţi sau a interacţiunii cu alţi oameni, plictiseala poate deveni înfiorătoare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Pasagerii blocaţi de coronavirus pe Diamond Princess, acces gratuit la show-uri pentru adulţi