Pasagerii de pe feribotul Norman Atlantic care au sărit în mare, muşcaţi de rechini

Publicat: 13.01.2015, 08:25.
Actualizat: 13.01.2015, 08:27

Pasageri de pe feribotul Norman Atlantic care au sărit în apă, fugind de incendiul care devasta nava, la sfârşitul lui decembrie, în Adriatica, ar fi fost atacaţi de rechini

Pasageri de pe feribotul Norman Atlantic care au sărit în apă, fugind de incendiul care devasta nava, la sfârşitul lui decembrie, în Adriatica, ar fi fost atacaţi de rechini

Autopsii urmează să fie efectuate în prezenţa unui specialist în biologie marină, după ce anchetatorii au anunţat că cel puţin unul dintre cele nouă cadavre recuperate prezintă răni ce seamănă cu nişte muşcături de rechini.

Incendiul a izbucnit pe 28 decembrie, pe puntea inferioară a acestui feribot italienesc închiriat de către o companie grecească. Pasagerii şi echipajul au fost salvaţi cu elicopterul, de pe mare, în condiţii meteorologice foarte dure.

Autorităţile italiene au anunţat că au fost salvate 477 de persoane şi că s-au înregistrat cel puţin 11 morţi, dar numărul dispăruţilor rămâne necunoscut, ţinând cont de prezenţa la bord a unor pasageri clandestini.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.