Antena Meniu Search
x

Foto Pățania unui pensionar de 87 de ani din Italia, după ce un ziar a publicat numerele greșite la LOTO: "Aproape că am făcut un atac de cord"

Un pensionar din Roma și-a văzut visul spulberat după ce un ziar local a publicat greșit numerele la loto. "Eram convins că am devenit bogat. În schimb, aproape că am făcut un atac de cord", a povestit bărbatul în vârstă de 87 de ani, pentru cotidianului italian La Repubblica.

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 17:11

numere greșite LOTO pensionar Italia
Pățania unui pensionar de 87 de ani din Italia, după ce un ziar a publicat numerele greșite la LOTO: "Aproape că am făcut un atac de cord" - La Repubblica

În ultimele zile, bărbatul jucase un bilet Superenalotto și alesese două seturi de numere pentru extragerea de marți, 20 februarie, de la ora 20:00. A doua zi, dimineața, ca în fiecare zi, pensionarul s-a dus la un chioșc pentru a cumpăra ziare. Acolo a luat un ziar local și, pagină după pagină, a ajuns la numerele extrase la loto: 4, 9, 25, 25, 30, 57, 66.

"Am câștigat, am devenit bogat", a exclamat el, după ce numerele pe care le-a citit coincideau cu cele ale pariului său. Ideea celor 64 de milioane de euro l-a umplut de adrenalină pe bărbatul din Roma. Căderea, însă, a fost la fel de rapidă.

La prima tutungerie și-a scos cuponul cu un zâmbet larg, doar pentru pentru a afla că ziarul local publicase numerele greșite. "Nu acestea sunt cifrele care au ieșit", a fost răspunsul din spatele casei de marcat. Printr-o bizară coincidență, ziarul în cauză a publicat o secvență incorectă. Identică, însă, cu cea pariată de bătrân. Care, în decurs de două ore, a trecut de la a se imagina bogat  - ar fi câștigat 64.200.000 de euro - la amărăciunea de a nu avea nimic în buzunar. "La vârsta mea riscam și un atac de cord", a mărturisit el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Pățania unui pensionar de 87 de ani din Italia, după ce un ziar a publicat numerele greșite la LOTO: "Aproape că am făcut un atac de cord"