Antena Meniu Search
x

Patru răniţi după un atac cu cuţitul la metroul din Lyon. Poliţia a arestat un suspect marocan

Patru victime au fost rănite cu cuţitul duminică într-un atac în metroul din oraşul francez Lyon, au anunţat autorităţile citate de AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 21:19

Patru răniţi după un atac cu cuţitul la metroul din Lyon. Poliţia a arestat un suspect marocan
- Profimedia

Prefectura celui de-al treilea oraş ca mărime din Franţa şi viceprimarul Mohamed Chihi, responsabil cu securitatea, au anunţat că a fost arestat un suspect. AFP precizează că el este marocan şi că două victime au fost rănite în abdomen, iar una la braţ.

Suspectul este în vârstă de 27 de ani, cunoscut cu antecedente infracţionale

"Gândurile noastre sunt alături de cei trei răniţi", a scris Chihi pe platforma X, după primul anunţ privind numărul acestora; bilanţul a fost actualizat ulterior la patru victime.

Articolul continuă după reclamă

Conform site-ului de ştiri ActuLyon, preluat de Reuters, suspectul este în vârstă de 27 de ani, cunoscut cu antecedente infracţionale, şi nu a avut niciun fel de revendicări religioase sau politice. Prefectura a adăugat că respectivul nu are cazier şi că a fost spitalizat de mai multe ori pentru probleme psihiatrice.

O sursă din poliţie a AFP a confirmat detaliile privind identitatea presupusului agresor şi a adăugat că nu există "elemente" care să indice un act terorist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Stiri externe » Patru răniţi după un atac cu cuţitul la metroul din Lyon. Poliţia a arestat un suspect marocan