Antena Meniu Search
x

"Pentru prima dată în ultimele decenii, IDF luptă în inima orașului Gaza". Netanyahu, anunţ triumfal după o lună de război: Gaza e încercuit

Premierul Benjamin Netanyahu a declarat marți că armata israeliană a încercuit orașul Gaza și operează în interiorul acestuia. Ofensiva continuă deja de o lună împotriva teroriștilor Hamas. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:34

Premierul Benjamin Netanyahu
Premierul Benjamin Netanyahu - Profimedia

Într-o declarație televizată, Netanyahu a spus că nu va exista nicio încetare a focului sau livrare de combustibil în Gaza înainte ca Hamas să elibereze ostaticii israelieni. Premierul israelian și-a repetat apelul către civilii palestinieni de a se deplasa spre sud pentru propria lor siguranță.

Armata israeliană a încercuit orașul Gaza

„Nu ne vom opri”, a spus Netanyahu. Israelul a declarat marți că forțele sale au pătruns adânc în orașul Gaza, unde rezidenții au declarat că tancurile au fost poziționate la periferie pentru un potențial asalt asupra centrului urban din Gaza, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

„Pentru prima dată în ultimele decenii, IDF luptă în inima orașului Gaza. În inima terorismului”, a declarat generalul-maior Yaron Finkelman, comandantul Comandamentului de Sud al Forțelor de Apărare israeliene, în fața reporterilor din apropierea graniței cu Gaza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Pentru prima dată în ultimele decenii, IDF luptă în inima orașului Gaza". Netanyahu, anunţ triumfal după o lună de război: Gaza e încercuit