Antena Meniu Search
x

Pentru "ultima" oară: O bătrână de 93 de ani din Scoţia şi-a îndeplinit dorinţa de a zbura din nou cu un avion de mici dimensiuni

O femeie în vârstă de 93 de ani, rezidentă a unui azil de bătrâni din Scoţia, şi-a îndeplinit dorinţa de a zbura din nou într-un avion de mici dimensiuni. Bătrâna a mărturisit că a avut parte de o "zi minunată".

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 13:18

Betty Buckland
O bătrână de 93 de ani din Scoţia şi-a îndeplinit dorinţa de a zbura din nou cu un avion de mici dimensiuni - The Sunday Post

Betty Buckland, o rezidentă a centrului Lauder Lodge de pe Wakefield Avenue, Edinburgh, aparţinând Care UK, a povestit că a zburat cu o viteză de 240 kilometri pe oră într-un avion Cessna, admirând priveliştile Scoţiei.

Înălţându-se la peste 600 de metri deasupra nivelului mării, Buckland a descris experienţa drept "palpitantă" şi a mărturisit că a avut parte de o "zi minunată".

"A fost o zi minunată şi am avut o privelişte extraordinară asupra Kelpies la Falkirk. Să mă aflu din nou într-un avion de mici dimensiuni a fost palpitant şi m-a făcut să îmi amintesc atât de multe momente fericite", a subliniat ea.

Experienţa inedită i-a adus aminte bătrânei de copilărie

Pe acelaşi subiect

În tinereţe, Betty îşi petrecea vacanţele de vară în SUA, alături de vărul ei care era pilot şi deţinea propriul avion, iar, uneori, acesta o lăsa să preia controlul avionului său Piper PA-28 Cherokee.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zborul a avut loc joi, 23 martie, la RAF Kirknewton, West Lothian, avându-l drept pilot pe Andrew Reid, a cărui soacră a fost, de asemenea, rezidentă la Lauder Lodge, potrivit Agerpres. Betty Buckland a fost fotografiată cu un zâmbet radiant pe faţă după ce şi-a îndeplinit dorinţa de a zbura din nou. Această dorinţă a devenit realitate prin programul Wishing Tree (Copacul dorinţelor) al Care UK, care îndeplineşte visurile rezidenţilor care sugerează o experienţă la care ar dori să ia parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Pentru "ultima" oară: O bătrână de 93 de ani din Scoţia şi-a îndeplinit dorinţa de a zbura din nou cu un avion de mici dimensiuni