Antena Meniu Search
x

Peste 1.000 de animale, ucise într-un incendiu izbucnit la cea mai mare piață de weekend din Thailanda

Aproximativ 1.000 de animale au murit în urma unui incendiu izbucnit în celebra piață în aer liber Chatuchak din Bangkok. Flăcările au apărut marți și au distrus aproape 100 de magazine. Se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

de Redactia Observator

la 11.06.2024 , 09:39

Peste 1.000 de animale, ucise într-un incendiu izbucnit la cea mai mare piață de weekend din Thailanda
Peste 1.000 de animale, ucise într-un incendiu izbucnit la cea mai mare piață de weekend din Thailanda - Profimedia Images

Incendiul a afectat majoritatea celor 118 magazine din zona pentru animale de companie, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 1.400 de metri pătrați, potrivit BBC. Păsări, câini, pisici și șerpi au ars de vii în timpul incendiului.

Flăcările au pornit de la scurtcircuit electric, au declarat autoritățile, adăugând că nu au fost oameni răniți.

Piața atrage aproape 200.000 de turiști în fiecare weekend

Articolul continuă după reclamă

Chatuchak este una dintre cele mai mari piețe din Asia de Sud-Est. De asemenea, este cea mai populară dintre piețele de weekend din Thailanda. Potrivit administratorilor, atrage aproape 200.000 de turiști în fiecare weekend. Zona în care se comercializează animale de companie este deschisă pe tot parcursul săptămânii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Obişnuiți să luaţi algocalmin?
Observator » Stiri externe » Peste 1.000 de animale, ucise într-un incendiu izbucnit la cea mai mare piață de weekend din Thailanda