Antena Meniu Search
x

Petrecerea de la Bruxelles, cu trei eurodeputaţi implicaţi, continuă să nască o serie de controverse

Gazda petrecerii sexuale din Bruxelles, în care au fost implicaţi şi diplomaţi europeni, acuză. Alţi organizatori ai unor petreceri identice l-ar fi turnat la poliţie ca să îşi apere propriile afaceri. Incidentul a pus punct carierei politice a unui eurodeputat maghiar, fondator al partidului aflat la guvernare şi vehement susţinător al familiei tradiţionale.

de Redactia Observator

la 03.12.2020, 22:04

Vezi și
  • Un eurodeputat maghiar, implicat în petrecere, şi-a anunţat demisia.

Acesta este apartamentul din centrul scandalului sexual care tulbură liniştea capitalei europene de câteva zile.

Iar el este József Szájer, eurodeputat ultraconservator în vârstă de 59 de ani, fondator al partidului aflat la guvernare în Ungaria şi personajul central al întâmplării. Poliţiştii l-au găsit în mijlocul orgiei din Bruxelles.

Sarah Durant, purtător de cuvânt Procuratura Bruxelles: Când a ajuns poliţia, petrecerea era în toi. Aproximativ 20 de persoane erau prezente, iar poliţia a luat măsuri pentru nerespectarea măsurilor de prevenţie anti-coronavirus.

În capitala Belgiei, petrecerile sunt interzise. Cea la care erau şi trei diplomaţi europeni era frecventată mai ales de bărbaţi, iar distracţia era întreţinută cu alcool şi droguri sintetice.

Organizatorul spune că a fost denunţat de alţi afacerişti invidioşi. 

Departe de a fi doar o comedie cu detalii picante, participarea eurodeputatului maghiar la petrecere pune într-o poziţie dificilă partidul aflat la guvernare în Ungaria. 

Bărbatul este unul dintre fondatorii lui şi, culmea, se opune drepturilor LGBT. Însăşi formaţiunea, acuzată de homofobie, a definit în Constituţie mariajul drept o uniune între o femeie şi un bărbat. 

În scrisoarea de demisie, eurodeputatul şi-a cerut scuze familiei, votanţilor şi colegilor. Identitatea celorlalţi doi eurodeputaţi nu a fost dezvăluită. Ar putea să scape doar cu o amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Petrecerea de la Bruxelles, cu trei eurodeputaţi implicaţi, continuă să nască o serie de controverse