Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pisicile împrumută coafura lui Donald Trump

Freza. rară a lui Donald Trump continuă să inspire comedianţii de peste Ocean şi la câteva zile de la marea dezvăluire.

de Redactia Observator

la 10.02.2018 , 21:25

Freza. rară a lui Donald Trump continuă să inspire comedianţii de peste Ocean şi la câteva zile de la marea dezvăluire. Showurile de peste Ocean, dar şi internauţii se întrec în glume pe seama cheliei, atât de bine ascunsă, până zilele trecute, a preşedintelui. Un japonez i-a confecţionat, chiar, felinei sale o suviţă rebelă, exact ca a preşedintelui Statelor Unite.

Privirea lui Mugi pare mai pătrunzătoare decât cea a lui Donald Trump, dar freza se aseamănă izbitor. De când au înţeles cât de bine seamănă pisica lor cu preşedintele Statelor Unite, stapânii felinei şi-au luat în serios rolul de hair stilişti.

S-au adaptat chiar şi schimbărilor de. culoare prin care a trecut Donald Trump. De la portocaliu, la blond cenuşiu şi alb.

Vezi și

Videoul de zilele trecute în care vântul îi răvăşeşte părul liderului de la Casa Albă şi îi dezvăluie chelia, i-a pus, însă, pe gânduri.

Marţi, o rafală de vânt a dezvăluit lumii întregi că preşedintele nu are niciun fir de păr pe partea din spate a capului. Comedianţii de peste Ocean au fost nemiloşi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Pisicile împrumută coafura lui Donald Trump