Antena Meniu Search
x

Plajele pentru nudişti, INTERZISE în Moscova. Motivul?!

Autorităţile din Moscova vor să închidă singurul complex de acest gen de oraş pentru este un loc al depravării şi indecenţei

Autorităţile din Moscova vor să închidă singurul complex de acest gen de oraş pentru este un loc al depravării şi indecenţei

Consilierul Lyudmilla Stebenkova, membră a partidului Rusia Unită şi preşedintele Comitetului de sănătate publică din Moscova, susţine că cei care locuiesc în Strogino, în apropierea complexului pentru nudişti din parcul Serebryany Bor, s-au săturat de comportamentul indecent al persoanelor care vin aici. “Oamenii dezbrăcaţi au ocupat Strogino. Nu poţi scăpa de persoanele care vor să se expună astfel în orice zi a săptămânii. Se strâng acolo şi nu o dată s-a întâmplat să aibă loc acte de violenţă pe fondul consumului de alcool sau sex în public“, a declarat aceasta.

Reprezentanţii comunităţii naturiste susţin că altele ar fi însă motivele pentru care se încearcă închiderea complexului înfiinţat în 1990, inclusiv faptul că aici vin şi persoane gay. Aceştia iau în considerare deschiderea unui alt complex pentru naturişti, într-o zonă mai izolată, unde actele indecente sau consumul de alcool să fie sancţionate.

Nu este singura măsură de acest gen luată de autorităţile din Rusia, În luna aprilie a acestui an, accesul nudiştilor a fost interzis şi pe o plajă din St. Petersburg, Dyuna fiind un loc de întâlnire tradiţional al naturiştilor încă din 1960.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Plajele pentru nudişti, INTERZISE în Moscova. Motivul?!