Antena Meniu Search
x

Ploile torențiale au făcut ravagii în sud-estul Spaniei. Mașini luate de apă și drumuri blocate. Un tren a deraiat din cauza torentelor

Ploile torențiale  au făcut prăpăd în mai multe regiuni din Spania. Sudul Analuziei este regiunea cea mai afectată de inundații. Zeci de persoane au fost evacuate, mai multe drumuri au fost închise, iar un tren a deraiat din cauza torentelor. 

De Iulia Iancu la 06.11.2020, 16:18
Spania se confruntă cu cele mai grave inundații din ultimii ani.
Spania se confruntă cu cele mai grave inundații din ultimii ani. - facebook / Primăria orașului Ardales
  • Sud-Estul Spaniei a fost lovit de inundații devastatoare.
  • Un tren a deraiat din cauza torentelor de apă și noroi. 
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Sud-estul Spaniei este afectat de cele mai puternice inundații din ultimii ani. Zeci de persoane au fost evacuate din calea apelor, școlile au fost închise, mai multe drumuri au fost blocate, iar un tren a deraiat din cauza torentelor, potrivit floodlist.com.

Pompierii au intervenit pentru salvarea mai multor persoane surprinse de ape. Cele mai afectate orașe sunt Sevilla, Malaga și Huelva, unde pompierii au fost chemați la peste 130 de intervenții.

În apropiere de Teba, un tren cu 40 de pasageri la bord a deraiat. Patru persoane, inclusiv mecanicul de locomotivă, au fost răniți.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Ploile torențiale au făcut ravagii în sud-estul Spaniei. Mașini luate de apă și drumuri blocate. Un tren a deraiat din cauza torentelor