Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pod din oraşul german Dresda, prăbuşit parţial în râul Elba. Un tramvai a trecut pe pod cu 9 minute înainte de incident

Un pod din oraşul Dresda, aflat în estul Germaniei, s-a prăbuşit parţial în râul Elba, miercuri la primele ore, transmite DPA, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 10:44

Potrivit autorităţilor germane, liniile de tramvai şi benzile pentru pietoni şi biciclete de pe podul Carola au fost afectate de acest incident. 

Podul Carola, despre care brigada de pompieri locală afirmă că are o lungime de aproximativ 100 de metri, a căzut în jurul orei locale 03:00 (01:00 GMT). Potrivit informaţiilor preliminare, nicio persoană nu a fost rănită.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauza prăbuşirii parţiale a podului este deocamdată neclară. Zona a fost izolată şi pompierii au cerut oamenilor să o evite şi să nu obstrucţioneze accesul serviciilor de urgenţă. 

„Am fost alertați la 3:01 a.m. Podul era deja în Elba”, a declarat pentru BILD un purtător de cuvânt al poliției. Cu doar nouă minute mai devreme, linia de tramvai 7 a trecut peste Elba în direcția Neustadt din Dresda. O jumătate de oră mai târziu următorul tren ar fi venit din cealaltă direcție.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Pod din oraşul german Dresda, prăbuşit parţial în râul Elba. Un tramvai a trecut pe pod cu 9 minute înainte de incident