Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul incredibil în care un pod uriaş se prăbuşeşte odată cu trecerea unui camion. Sunt mai mulţi morţi, răniţi şi dispăruţi (Video)

Imagini dramatice au fost surprinse, ieri, în nord-estul Taiwanului, după ce un pod uriaş, de 140 de metri lungime, s-a prăbuşit în provincia Yilan.

de Veronica Micu

la 02.10.2019 , 10:54

Un pod s-a prăbuşit în nord-estul Taiwanului Momentul incredibil în care un pod uriaş se prăbuşeşte odată cu trecerea unui camion. Sunt mai mulţi morţi, răniţi şi dispăruţi - captura video YouTube

Imagini dramatice au fost surprinse, ieri, în nord-estul Taiwanului, după ce un pod uriaş, de 140 de metri lungime, s-a prăbuşit în provincia Yilan.

Patru oameni au murit, iar alţi zece au fost răniţi, dintre care şase sunt în stare foarte gravă. Iar scafandrii continuă să caute victime.

În momentul prăbuşirii, pe pod trecea o autocisternă care a luat foc şi care a căzut peste bărcile pescarilor ancorate în portul Nanfang'ao. 

Articolul continuă după reclamă

Imaginile incredibile au fost surprinse de o cameră de supraveghere:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Departamentul de Pompieri a anunţat, miercuri, că două dintre victime erau muncitori străini indonezieni pe bărcile de pescuit, iar alta era filipineză.

Al patrulea cadavru, însă, nu a fost identificat.

Până la această oră, oficialii taiwanezi nu au comunicat ce anume a provocat prăbușirea podului, care a avut loc marți, la ora locală ora 9.30 dimineața.

Cu doar câteva ore înainte, însă, un taifun a lovit Taiwanul și este posibil să fi slăbit structura de rezistenţă a podului.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Momentul incredibil în care un pod uriaş se prăbuşeşte odată cu trecerea unui camion. Sunt mai mulţi morţi, răniţi şi dispăruţi (Video)