Antena Meniu Search
x

Poliția londoneză a confiscat 7 milioane $, după ce au observat un bărbat care se chinuia să care niște genți grele

Poliția Metropolitană din Londra a confiscat 5 milioane de lire sterline (7 milioane de dolari) cash - cea mai mare sumă reținută vreodată în capitala Marii Briatnii - după ce poliția a observat că un bărbat se chinuia să care niște genți grele.

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 14:09

Poliția londoneză a confiscat 7 milioane $, după ce au observat un bărbat care se chinuia să care niște genți grele
Poliția londoneză a confiscat 7 milioane $, după ce au observat un bărbat care se chinuia să care niște genți grele - MET Police

Autoritățile britanice au declarat că, pe 5 iunie 2020, Ruslan Shamsutdinov a fost observat ieșind de la o adresă din Fulham, care se chinuia, "în mod vizibil”, să care niște genți grele, la mașină, scrie CNN

Polițiștii care l-au oprit, au găsit asupra sa o sumă uriașă de bani cash, cea mai mare reținută vreodată în Londra. În urma perchezițiilor apartamentului din care tocmai ieșise, oamenii legii au descoperit o schemă de spălare de bani în valoare de peste 5 milioane de lire sterline.

De asemenea, în locuința lui Shamsutdinov au fost găsite sumele de 39.000 de euro (47.000 de dolari) și peste 8.000 de lire sterline (11.346 dolari).

În urma acestei operațiuni, trei bărbați au fost condamnați la închisoare în acest dosar. Este vorba de Ruslan Shamsutdinov, Sergejs Auzins și Serwan Ahmadi.

Shamsutdinov, în vârstă de 36 de ani, a primit trei ani și nouă luni de închisoare, Auzins, de 46 de ani, a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare, iar Ahmadi, de 35 de ani, la un an și opt luni de închisoare, cu suspendare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Poliția londoneză a confiscat 7 milioane $, după ce au observat un bărbat care se chinuia să care niște genți grele