Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Captură record de heroină la Barcelona. Drogurile erau ascunse printre sacii de ciment aduşi din Turcia cu vaporul (VIDEO)

Au fost confiscate 331 de kilograme de drog în Spania. Cea mai mare parte a impresionantei cantităţi era ascunsă în saci cu ciment aduşi cu vaporul din Turcia.

de Redactia Observator

la 30.11.2017 , 09:01

Poliţia spaniolă a făcut cea mai importantă captură de heroină din istoria ţării, la Barcelona. În total, au fost confiscate 331 de kilograme de drog. Cea mai mare parte a impresionantei cantităţi era ascunsă în saci cu ciment aduşi cu vaporul din Turcia.

Împărţită în doze vândute pe stradă, heroina le-ar fi adus traficanţilor aproape 120 milioane de euro, potrivit anchetatorilor.

Patru indivizi au fost arestaţi: doi dominicani, un ecuadorian şi un spaniol de origine turcă, presupusul lider al grupului. Au mai fost confiscate trei pistoale şi patru vehicule, dintre care unul furat din Germania.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Stiri externe » Captură record de heroină la Barcelona. Drogurile erau ascunse printre sacii de ciment aduşi din Turcia cu vaporul (VIDEO)