Antena Meniu Search
x

Politistii din Ungaria, care au ucis in bataie un roman, dau vina pe mort

Politistii unguri care au ucis in bataie un roman au dat explicatii halucinante in fata instantei. Au spus ca abia s-au atins de victima si ca doar un accident nefericit i-a curmat viata barbatului de 47 de ani.

Vezi și

Politistii acuzati ca l-au omorat pe József Bara poarta, chiar ei, urmele violentei cu care l-au batut pe roman. Au rani pe mainile cu care l-au lovit pana l-au lasat fara suflare. Cu toate acestea, cei doi spun ca romanul a murit pentru ca a cazut de pe scaun in timpul anchetei si ca, daca au fost un pic violenti, tot cel mort e de vina.

“Violenta fizica a avut loc, deoarece omul a opus rezistenta. Daca intr-un interogatoriu se opune rezistenta si pentru astea este utilizata violenta, nu se poate vorbi despre interogatoriu fortat”, spune avocata celor doi.

Pentru familia lui Bara nu exista pedeapsa suficient de mare pentru cei care i-au ucis tatal. Nici macar inchisoarea pe viata. Iar in acest caz se cere deja demisia sefului Politiei Nationale.

Fratele si copiii lui József Bara vor sa il inmormanteze in Romania. Barbatul era originar din Satu Mare si plecase in Ungaria acum 20 de ani. In urma cu patru zile, doi politisti l-au arestat pentru ca ar fi furat o drujba. La sectie, romanul a fost batut crunt, timp de doua ore, pana nu a mai miscat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Politistii din Ungaria, care au ucis in bataie un roman, dau vina pe mort