Antena Meniu Search
x

Postarea lui Joe Biden cu "Vom câştiga", marcată cu avertizare de Facebook. Mesajul lui Trump cu "vor să fure alegerile", ascuns de Twitter

Gianticele reţele de socializare Facebook şi Twitter au luat decizii istorice pentru alegerile din SUA, instituind reguli foarte dure celor doi candidaţi şi pentru conţinutul publicat de aceştia în mediul online, pe platformele respective.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.11.2020, 10:07

Facebook a marcat cu avertizare postarea lui Joe Biden, în care anunţă că va câştiga - DPA Images / Aimee Dilger
  • Postarea lui Joe Biden a fost marcată de Facebook cu avertisment
  • Postarea lui Donald Trump pe Twitter a fost marcată cu potenţial înşelător.

Cea mai recentă măsură a fost luată de Facebook, după ce Joe Biden, candidatul democraţilor la președinția SUA a postat că este pe drumul cel bun şi a cerut susţinătorii săi să-şi păstreze credinţa, pentru că va câştiga competiţia pentru Casa Albă.

Facebook a plasat imediat o etichetă automată de avertizare la postarea lui Biden, amintindu-le tuturor că numărul de voturi este încă în curs, iar câștigătorul nu a fost încă stabilit.

Trump s-a aflat într-o situație similară puțin mai devreme, când a scris că "ei încearcă să fure alegerile", iar tweet-ul a fost marcat ca mesaj potențial "înșelător".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Postarea lui Joe Biden cu "Vom câştiga", marcată cu avertizare de Facebook. Mesajul lui Trump cu "vor să fure alegerile", ascuns de Twitter