Antena Meniu Search
x

"Pot să mă ating în timp ce vorbesc cu tine?". Iubitul Giorgiei Meloni, înregistrat în timp ce îi face avansuri unei colege. Premierul Italiei a anunţat că se despart

Şefa guvernului italian, Giorgia Meloni, a anunţat vineri sfârşitul relaţiei cu partenerul ei de viaţă şi tatăl fiicei sale, jurnalistul Andrea Giambruno, după ce conversaţiile cu tentă sexuală pe care acesta le-a purtat cu o colegă au ajuns în presă, fiind difuzate în cadrul unui program de televiziune, transmite EFE, citat de Agerpres

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 22:06

Vezi și

"Relaţia mea cu Andrea Giambruno, care a durat aproape zece ani, se încheie aici", a scris pe reţelele de socializare Meloni, care a publicat o fotografie în care apare alături de fostul ei partener şi de fiica lor.

În mesaj, Meloni adaugă: "Îi mulţumesc pentru anii minunaţi petrecuţi împreună, pentru dificultăţile prin care am trecut şi pentru că mi-a dăruit cel mai important lucru din viaţa mea, fiica noastră Ginevra". Însă "drumurile noastre s-au despărţit de ceva vreme" şi "a venit timpul să luăm act" de acest lucru, adaugă ea.

"Voi apăra prietenia noastră, voi apăra o fetiţă de şapte ani"

"Voi apăra ceea ce am fost, voi apăra prietenia noastră şi voi apăra, cu orice preţ, o fetiţă de şapte ani care îşi iubeşte mama şi îşi iubeşte tatăl, aşa cum eu nu l-am putut iubi pe al meu. Nu mai am nimic de spus despre asta", a mai scris Meloni, al cărui tată a abandonat-o când era mică.

Pe acelaşi subiect

În final, Meloni adaugă: "Toţi cei care sperau să mă slăbească lovindu-mă în căminul meu să ştie că, oricât de mult speră picătura de apă să străpungă piatra, piatra rămâne piatră şi picătura este doar apă".

Conversaţiile lui Giambruno cu o colegă de muncă au stârnit scandal în Italia

Programul de televiziune satiric 'Striscia la Notizia' a difuzat în ultimele două zile conversaţiile pe care Giambruno, prezentatorul emisiunii 'Diario del giorno' (Jurnalul zilei), le-a purtat cu o colegă de muncă.

În această conversaţie, Giambruno poate fi auzit spunând lucruri precum: "Pot să mă ating în timp ce vorbesc cu tine?", "Eşti logodită?" sau "Eşti o persoană deschisă la minte?" "Ştii că eu şi ... (numele nu a fost difuzat pe post - n.r.) avem o poveste? Tot Mediasetul o ştie, acum o ştii şi tu, dar căutăm un al treilea participant pentru că întreţinem relaţii sexuale în grup'', continuă Giambruno.

Mediaset, unde lucrează jurnalistul Andrea Giambruno, a fost fondat de Silvio Berlusconi

Mediaset este compania italiană de media fondată de defunctul Silvio Berlusconi, fost premier şi aliat al Giorgiei Meloni.

Giambruno o întreabă din nou pe colegă dacă se va alătura "grupului de lucru", iar când femeia răspunde afirmativ, îi spune că trebuie să le dea "ceva la schimb". Femeia, a cărei identitate nu este cunoscută, întreabă dacă există "un test de aptitudini", iar Giambruno răspunde că testul constă în participarea la activităţi sexuale. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Pot să mă ating în timp ce vorbesc cu tine?". Iubitul Giorgiei Meloni, înregistrat în timp ce îi face avansuri unei colege. Premierul Italiei a anunţat că se despart