Antena Meniu Search
x

Poveste emoționantă a doi italieni care s-au logodit, după ce s-au văzut de la distanță în pandemia de coronavirus

Motiv de nemulţumire pentru cei mai mulţi dintre noi, carantina a adus iubirea în viaţa a doi tineri din Italia. Cei doi s-au îndrăgostit după ce s-au văzut la balcoane, în timpul unui concert, iar istoria celor supranumiţi Romeo şi Julieta din epoca modernă a devenit virală. Pe 17 septembrie, au împlinit şase luni de relaţie, ocazie cu care s-au logodit. 

de Redactia Observator

la 23.09.2020, 23:32

Vezi și
  • Paola și Michele s-au îndrăgostit la prima vedere.

Romeo şi Julieta se numesc în realitate Paola şi Michele. Ea este avocat şi are 40 de ani, iar el lucrează într-o bancă şi are 38 de ani. Pe 1 martie, au ieşit la balcoane pentru a asculta un concert în aer liber, fără să se gândească vreo secundă că aşa îşi vor găsi iubirea. 

Concertul era susţinut de sora Paolei, o violonistă care astfel încerca să-şi încurajeze vecinii să treacă mai uşor peste perioada de carantină. 

Paola Agnelli: M-a contactat prin intermediul Instagram, apoi am făcut schimb de numere de telefon şi, acum, să spunem că relaţia se menţine telefonic.

Cei doi au avut iniţial o relaţie la distanţă, cu lungi conversaţii telefonice, separaţi de curtea de 30 de metri dintre cele două imobile în care locuiau. 

Paola Agnelli: Ne-am cunoscut din punctul de vedere al valorilor, principiilor, toate acele lucruri care te ajută să poţi să începi o relaţie. 

În semn de iubire, Michele a instalat un banner cu numele Paolei pe imobilul în care el locuia. Pe 4 mai s-au întâlnit fizic, în prima zi în care Italia a ieşit din carantină. 

Pe 17 septembrie, la şase luni de când s-au cunoscut, s-au logodit. Comparaţia cu celebrele personaje create de Shakespeare a fost tentantă pentru presa internaţională. 

Paola Agnelli: Verona este cunoscută pentru Julieta şi Romeo, să spunem că mi-a purtat noroc, în sensul în care m-a făcut să trăiesc o poveste ca a Julietei şi a lui Romeo, sper eu, cu un final diferit, dar cu siguranţă mai bun. 

Cei doi îndrăgostiţi din Verona îşi trăiesc marea iubire şi speră să se căsătorească în curând. Vor să organizeze nunta pe terasa clădirii în care locuieşte Michele, un lucru de înţeles având în vedere că s-au cunoscut la balcon. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Poveste emoționantă a doi italieni care s-au logodit, după ce s-au văzut de la distanță în pandemia de coronavirus