Antena Meniu Search
x

Video Poveştile celor salvaţi după 115 ore de infern. O femeie însărcinată şi fiica ei de 6 ani au văzut lumina pentru prima dată în aproape 5 zile de la cutremur

În ciuda fricii că este prea târziu ca oamenii să mai fie salvaţi din dezastrul provocat de cutremurele din Turcia, momente de salvări miraculoase încep să iasă la iveală. Noaptea trecută, o femeie însărcinată şi fiica ei de doar 6 ani au fost salvate, la aproape cinci zile de la momentul care a pus pe pauză vieţile tuturor. 

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 14:19

La cinci zile de când primul cutremur cu magnitudinea de 7,8 a lovit Turcia la primele ore ale dimineții, oamenii sunt încă scoși de sub dărâmături în viață.

O femeie însărcinată, pe nume Zahide Kaya, şi fetiţa ei de 6 ani au fost salvate din ruinele unei clădiri care s-a prăbușit în timpul cutremurului, în cartierul Nurdağı din Gaziantep. Cele două au fost salvate după 115 ore petrecute în infern, scrie Business Turkey Today

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot în aceeași zonă, o persoană a fost scoasă la 105 ore după primul cutremur.

Pe acelaşi subiect

La aproximativ 110 ore, Izzet Bekir, în vârstă de 47 de ani, a fost scos din dărâmăturile unei clădiri cu cinci etaje din cartierul Mustafa Kemal din Hatay. Dogan și Temanur Konac, ambii în vârstă de 50 de ani, au fost salvați după ce au fost prinși sub moloz timp de 109 ore în districtul Antakya. În același district, o mamă și cei trei copii ai săi au fost salvați la 108 ore după primul tremur. Un străin de 30 de ani neidentificat a fost salvat în aceeași zonă după 111 ore.

Încă în viaţă, la mai bine de 100 de ore după cutremure

Tot în Antakya, Selma Gunes, în vârstă de 62 de ani, a fost găsită în viață sub resturile unei clădiri prăbușite după 108 ore, relatează Agenţia Anadolu. Filiz Ciftci, în vârstă de 38 de ani, a fost scos după 108 ore în provincia Kahramanmaras.

În aceeași regiune, o echipă de salvare din provincia Samsun din Marea Neagră din Turcia a scos o femeie pe nume Leyla, care rămăsese blocată timp de 108 ore. Tot în Kahramanmaras, Done Gul Bitmis, în vârstă de 46 de ani, a fost salvat de resturile unei clădiri cu șapte etaje după 112 ore.

O femeie rănită a fost salvată în districtul Nizip din provincia Gaziantep la 107 ore după primul dintre cele două cutremure puternice care au lovit regiunea luni. Cu două ore mai devreme, în aceeași clădire, dintre dărâmături au fost scoase și două persoane, inclusiv un copil. Fatma, în vârstă de paisprezece ani, o adolescentă de origine siriană, a fost, de asemenea, salvată din dărâmăturile din Kahramanmaras, la 104 ore după cutremur, de o echipă de salvare trimisă de parlamentul țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Poveştile celor salvaţi după 115 ore de infern. O femeie însărcinată şi fiica ei de 6 ani au văzut lumina pentru prima dată în aproape 5 zile de la cutremur