Antena Meniu Search
x

Prăbușirea unui elicopter cu turiști în New York a fost filmată

Un elicopter plin cu turişti s-a prăbuşit în New York, la numai 11 minute de la decolare. Aparatul a intrat în picaj şi s-a scufundat în apele East River.

Vezi și

Un elicopter plin cu turişti s-a prăbuşit în New York, la numai 11 minute de la decolare. Aparatul a intrat în picaj şi s-a scufundat în apele East River, iar cei cinci pasageri nu s-au mai putut salva. Doar pilotul a supravieţuit. Momentele terifiante au fost filmate. O tragedie aviatică a lovit şi Nepalul. Acolo, un avion plin cu 71 de oameni s-a prăbuşit şi a luat foc pe aeroportul din capitală.

Elicopterul AS350, cu cinci turişti la bord, încearcă o aterizare de urgenţă, dar loveşte apa, se răstoarnă şi, în câteva secunde se scufundă. Pilotul

Doar 11 minute a durat zborul, unul turistic. Elicopterul fusese închiriat pentru o şedinţă foto, deasupra Manhattanului, înainte de a se prăbuşi chiar în faţa reşedinţei oficiale a primarului din New York.

Pilotul a fost singurul care a putut ieşi din aparatul de zbor. Cei cinci pasageri, patru bărbaţi şi o femeie, au rămas prinşi de scaune cu centurile de siguranţă, pe măsură ce aparatul s-a scufundat 15 metri în apa rece ca gheaţa.

După câteva ore, o altă tragedie aviatică a îndoliat şi capitala Nepalului. Un avion cu 71 de pasageri şi membri ai echipajului s-a prăbuşit şi apoi a luat foc pe aeroportul din Kathmandu. Aeronava plecase din capitala Bangladesh-ului, Dhaka, şi avea 17 ani vechime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Prăbușirea unui elicopter cu turiști în New York a fost filmată