Antena Meniu Search
x

Foto Rude ale primei doamne din Paraguay, de negăsit după prăbușirea blocului din Miami

Situaţie devastatoare în cazul tragediei din Miami, unde un bloc s-a prăbuşit ieri. Autorităţile locale au anunţat că aproape 100 de oameni sunt dispăruţi. Printre aceştia se află şi rude ale primei doamne din Paraguay.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 11:19

Rude ale primei doamne din Paraguay, de negăsit după prăbușirea blocului din Miami
Rude ale primei doamne din Paraguay, de negăsit după prăbușirea blocului din Miami - Profimedia Images

A fost declarată stare de urgenţă de către preşedintele Joe Biden. Acesta a trimis şi ajutoare federale.

Consulatele au declarat că mulţi migranţi latino-americani sunt dispăruţi. Dintre ei, nici sora, cumnatul şi trei dintre nepoţii primei doamne din Paraguay, Silvana Lopez Moreira, nu au fost găsiţi de către echipajele de intervenţie. Se estimează încă o săptămână de căutări.

"Echipele de salvare se află printre dărmături, alături de câini. Căutările continuă și noaptea, nu ne oprim. Este un loc foarte periculos în momentul ăsta. Foarte instabil", a precizat șeful Poliţiei din Miami.

Blocul prăbuşit era vechi de 40 de ani

Persoanele din apropiere, care au luat parte la dezastru, au comparat evenimentul cu cel de la 11 septembrie. Echipele de salvare din Miami Beach au făcut afirmaţii şocante. Ei spun că se auzeau zgomote de sub dărâmături, la câteva ore după prăbuşire.

Blocul era vechi de 40 de ani, însă motivul exact al prăbuşirii nu este ştiut. Acesta se afla sub reparaţii. Oficialii spun că imobilul nu avea probleme grave, ci doar câteva crăpături minore, care au fost reparate. Nimeni nu se aştepta la o astfel de catastrofă. Au fost făcute mai multe inspecţii înaintea prăbuşirii. În acest moment, pompierii şi inginerii monitorizează partea rămasă în picioare a clădirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Rude ale primei doamne din Paraguay, de negăsit după prăbușirea blocului din Miami