Antena Meniu Search
x

Imagini de la premiera filmului Maleficent 2. Angelina Jolie a strălucit pe covorul roşu

Surpriză de proporţii pentru fanii Disney. "Maleficent 2" a avut marea premieră la Los Angeles. Iar de pe covorul roşu nu a lipsit Angelina Jolie, care a profitat de ocazie pentru a aduce cuvinte de laudă la adresa noii sale partenere de platou, Michelle Pfeiffer.

de Redactia Observator

la 01.10.2019, 17:25

Vezi și

Surpriză de proporţii pentru fanii Disney. "Maleficent 2" a avut marea premieră la Los Angeles. Iar de pe covorul roşu nu a lipsit Angelina Jolie, care a profitat de ocazie pentru a aduce cuvinte de laudă la adresa noii sale partenere de platou, Michelle Pfeiffer. Noul film, care este o continuare a cunoscutei poveşi "Frumoasa din Pădurea Adormită", va apărea în cinematografele din România pe 18 octombrie.

Dacă prima parte a filmului a spus povestea frumoasei din pădurea adormită, cea de a doua parte va arăta lupta aprigă între temuta Maleficient şi Regina Ingrith, soacra prinţesei Aurora.

Rolul suveranei va reveni lui Michelle Pfeiffer care va încerca să rupă legătura puternică între vrăjitoarea jucată de Angelina Jolie şi Prinţesa Aurora, interpretată de Elle Fanning.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prezente pe covorul roşu de la marea premieră din Los Angeles, cele trei protagoniste au vorbit despre temele abordate în noului film. Cea care a atras însă toată atenţia a fost Angelina Jolie.

Îmbrăcată într-o rochie neagră elegantă cu un umăr dezgolit, vedeta a fost primită cu urale de către fani. Motiv pentru care nu a ezitat să facă cunoştinţă cu câţiva dintre ei.

Angelina Jolie nu a venit însă de una singură la marea premieră. A fost însoţită de cinci din cei şase copii pe care îi are cu Brad Pitt.

O imagine grăitoare având în vedere că filmul promovează femeia puternică din zilele noastre. Angelina a profitat de ocazie pentru a o complimenta pe rivala sa film, Michelle Pfeiffer.

Noul film va apărea în cinematografele din România începând cu 18 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Imagini de la premiera filmului Maleficent 2. Angelina Jolie a strălucit pe covorul roşu