Antena Meniu Search
x

Premierul Belgiei şi-a anunţat demisia. Alexander De Croo nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a anunţat eşecul partidului: "Am pierdut!"

Premierul belgian Alexander De Croo, membru al partidului liberal flamand Open Vld, şi-a anunţat duminică demisia după rezultatele slabe obţinute de formaţiunea sa la alegerile federale şi regionale din Belgia, relatează EFE.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 09:59

- Profimedia

"Pentru noi a fost o noapte deosebit de dificilă, am pierdut", a declarat emoţionat De Croo, care nu şi-a putut opri lacrimile într-o apariţie în care i-a felicitat pe câştigători, partidul naţionalist flamand N-VA şi extrema dreaptă Vlaams Belang, precum şi partidul socialist flamand Vooruit, care a obţinut, de asemenea, rezultate bune.

Reflectând asupra rezultatelor slabe ale partidului liberal flamand, care contrastează cu rezultatele bune obţinute de liberalii francofoni (MR) la Bruxelles şi în Valonia, De Croo a considerat că acesta a fost doar "figura decorativă a acestei campanii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Stiri externe » Premierul Belgiei şi-a anunţat demisia. Alexander De Croo nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a anunţat eşecul partidului: "Am pierdut!"