Antena Meniu Search
x

Președintele american Joe Biden are un nou cățel, primit cadou din partea fratelui său

Preşedintele Joe Biden şi soţia lui, Jill Biden, au un nou căţel, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al primei doamne. Un ciobănesc german, rasă pură, a fost văzut luni jucându-se pe peluza sudică a Casei Albe.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 18:15

Vezi și

Michael LaRosa, secretarul de presă al lui Jill Biden, a confirmat că familia are un nou căţel. El a fost botezat Commander şi a fost un cadou pentru ziua de naştere a preşedintelui din partea fratelui James Biden şi a cumnatei Sara Biden. Joe Biden a împlinit 79 de ani pe 20 noiembrie.

Commander s-a născut pe 1 septembrie şi a ajuns la Casa Albă luni după-amiază.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În luna iunie, a fost anunţat că Champ, câinele ciobănesc german al soţilor Biden de 13 ani, a murit. Celălalt ciobănesc german al lor, Major, a trăit mai mult în Wilmington (Delaware) şi va rămâne acolo, a confirmat LaRosa.

În martie, Major a muşcat două persoane - un membru al Serviciilor Secrete şi un lucrător al National Park Service. În luna aprilie, Casa Albă a anunţat că el va sta la Wilmington pentru a fi dresat ca să se adapteze vieţii de la Casa Albă.

Soţii Biden au promis că vor adăuga o pisică menajeriei de la Casa Albă. LaRosa a spus că pisica se va alătura familiei în luna ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Președintele american Joe Biden are un nou cățel, primit cadou din partea fratelui său