Meniu
Search
x

Galerie foto Câinii lui Joe Biden au fost alungați de la Casa Albă, după ce unul dintre ei a muşcat un agent de securitate

Câinii cuplului prezidențial Joe și Jill Biden au fost alungați de la Casa Albă după ce patrupedul mai tânăr, Major, l-ar fi mușcat pe unul dintre agenții de securitate.

De Ana Maria Ghiarasim la 09.03.2021, 14:42
  • CNN face dezvăluiri despre un „incident implicând o muşcătură”.
  • Câinii cuplului prezidențial au fost trimiși înapoi în Delaware.

CNN scrie că cei doi câini din rasa ciobănesc german ai președintelui american Joe Biden, Champ și Major, au fost trimiși înapoi în Delaware.

Joe Biden l-a adoptat pe Major, patrupedul în vârstă de trei ani, în noiembrie 2018, de la un adăpost pentru animalele fără stăpân. Surse anonime au declarat pentru CNN că Major a mai avut în trecut episoade de ”comportament agitat”, când a sărit și a lătrat la personalul de la Casa Albă. De această dată, incidentul pare să fi fost unul mai serios. 

Starea exactă a victimei este necunoscută, cu toate acestea, episodul a fost suficient de grav încât câinii au fost ulterior mutați la Wilmington, Delaware, unde vor rămâne definitiv.

Despre celălalt câine, Champ, în vârstă de 13 ani, nu sunt rapoarte privind latura sa agresivă.

Champ și Major s-au mutat la Casa Albă în ianuarie

Champ și Major au fost aduși la Casa Albă în ianuarie, la o săptămână de la ceremonia de învestire în funcție a lui Joe Biden.

Jill Biden spunea anterior că e dificil să îi facă pe câini să se obișnuiască cu viața la Casa Albă pentru că nu sunt obișnuiți să se afle în prezența unui număr atât de mare de persoane.

"Trebuie să ia liftul, nu sunt obișnuiți cu asta și trebuie să iasă pe South Lawn cu o mulțime de oameni care îi urmăresc. Deci, asta m-a preocupat mult, să-i ajut să se obișnuiască și să se calmeze toată lumea”, a spus ea.

CNN a contactat Casa Albă pentru comentarii și nu a primit imediat un răspuns.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Câinii lui Joe Biden au fost alungați de la Casa Albă, după ce unul dintre ei a muşcat un agent de securitate