Antena Meniu Search
x

Preşedintele Obama, personajul principal al unei nunţi din Statele Unite

I-a eclipsat pe miri, iar ei s-au bucurat nespus

Vezi și

I-a eclipsat pe miri, iar ei s-au bucurat nespus. Nu le venea să creadă că s-a nimerit să îşi facă nunta fix la clubul unde preşedintele juca golf. Ce a urmat va face mereu parte din albumul de colecţie al familiei.

Puţine albume de nuntă includ şi o fotografie în care alături de miri apare preşedintele Statelor Unite. Pentru tinerii căsătoriţi Stephanie şi Brian, povestea nunţii îl include însă şi pe cel mai puternic lider de pe planetă. Recepţia a avut loc la un club de golf. Mirele şi mireasa erau la etaj când l-au văzut pe Obama jucând pe peluză. Imediat ce a terminat cu golful, Obama a început o baie de mulţime.

Mirii au coborât scările în viteză iar pe peluză au luat-o la fugă spre preşedinte. Pe tocuri şi cu voalul fluturând, mireasa conducea detaşat cursa. Cu naturaleţea caracteristică, Obama i-a felicitat pe miri şi a făcut fotografii alături de ei. Preşedintele nu a stat la recepţie. Dar, şi în absenţă, a fost personajul central al nunţii. Iar mirele şi mireasa nu au avut nimic împotrivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Preşedintele Obama, personajul principal al unei nunţi din Statele Unite