Antena Meniu Search
x

Video Prieteni morţi pe autostradă, într-un Peugeot zdrobit de BMW. Bilanţ dramatic după un accident înfiorător în Italia

Accident cumplit pe o şosea din Italia. Trei persoane din Calabria au murit, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu o alta. Vă avertizăm, urmează detalii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 09:41

Vezi și

Accidentul s-a produs pe drumul de stat 100, lângă Mottola, dinamica fiind încă cercetată de carabinierii Companiei Massafra.

Tineri ucişi într-un accident cumplit, în Italia

Potrivit trnews.it, două fete de 23 și 27 de ani și un tânăr de 32 de ani, care călătoreau cu un Peugeot, și-au pierdut viața, iar un bărbat de 50 de ani și o femeie cu fiul ei, care se aflau la bordul celuilalt autoturism, un BMW, au fost răniți. Cei trei au suferit leziuni care, din fericire, nu le pun viaţa în pericol.

Autorităţile au închis pentru câteva ore drumul, iar momentan, nu se ştie cauza exactă a accidentului. În luna noiembrie a anului trecut, alţi patru bărbaţi şi-au pierdut viaţa pe aceeaşi şosea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Prieteni morţi pe autostradă, într-un Peugeot zdrobit de BMW. Bilanţ dramatic după un accident înfiorător în Italia