Antena Meniu Search
x

Prima îmbrățișare a unor gemeni, separați imediat după naștere. Mama era să-i piardă pe amândoi

Prima îmbrățișare a unor gemeni, separați imediat după naștere din cauza problemelor medicale, i-a impresionat și pe medicii din Liverpool. 

de Redactia Observator

la 26.03.2021, 16:28

Mama lor, Laura Hough, în vârstă de 27 de ani, a plâns de fericire când i-a văzut pentru prima dată împreună, îmbrățișați. Femeia a suferit o operație de cezariană pe 8 martie la 30 de săptămâni de sarcină, relatează BBC

După cezariană, medicii din Liverpool au avertizat-o că fiica ei Neve, care cântărea doar 652 de grame nu va supreviețui, apoi și fiul ei, Louie, care avea 1,5 kg la naștere, a avut nevoie de îngrijiri speciale. Bebelușul a ajuns în colaps pulmonar.

Femeia, aflată la prima naștere, a spus că a fost „înfricoșător”, deoarece i s-a spus „ cu câteva săptămâni înainte că Neve s-ar putea să nu supraviețuiască”.  Fetița nu a primit suficiente substanțe nutritive, dar în ciuda faptului că a fost „atât de mică” nu a avut nevoie de oxigen. "Este incredibilă. Doctorii au spus că nu au văzut niciodată un copil atât de mic, care să nu aibă nevoie de ajutor", a spus ea.

Timp de două săptămâni gemenii au stat în secții medicale diferite, dar la final s-au reunit cu bine. ”A fost orbil când au fost separați la naștere, dar am plâns de bucurie când au fost reuniți” a povestit mama lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Prima îmbrățișare a unor gemeni, separați imediat după naștere. Mama era să-i piardă pe amândoi