Antena Meniu Search
x

Un primar a numit două străzi din oraş după tatăl şi soacra sa: 'O realizare considerabilă'

Un primar din Republica Moldova a numit două străzi din oraş după tatăl şi soacra sa, edilul declarând că aceste schimbări sunt 'o realizare considerabilă'.

Primarul din Hînceşti a schimbat numele a două străzi în onoarea tatălui şi soacrei
Primarul din Hînceşti a schimbat numele a două străzi după tatăl şi soacra sa - Google

Un primar din Republica Moldova a numit două străzi din oraş după tatăl şi soacra sa, edilul declarând că aceste schimbări sunt 'o realizare considerabilă'.

Alexandru Botnari, primarul oraşului Hînceşti din Republica Moldova, a reuşit să intre în istoria oraşului după ce a schimbat numele a două străzi după tată, respectiv soacră.

Astfel, una dintre străzi poartă numele Chiril Botnari, iar alta Nadeja Odobescu.

"O realizare considerabilă pentru mine în anul 2017 a fost construcția unui drum regional în municipiul Hîncești. Consiliul municipal Hâncești a decis să denumească strada Chiril Botnari în cinstea tatălui meu, de profesie constructor, care este decedat de 27 ani", spunea atunci Botnari, pentru unimedia.info.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, cele două străzi nu au plăcuţe cu nume din cauza lipsei de fonduri.

Cât despre strada care poartă numele soacrei sale, primarul Botnari a declarat că femeia merita să intre în istoria oraşului pentru că a fost director de şcoală timp de 40 de ani.

"Doamna Odobescu a fost director de școală, de liceu, 40 de ani numai în funcția de director, dar a lucrat în această școală cinzeci și ceva de ani. Este profesoară de engleză, este om emerit al Republicii Moldova", a declara Alexandru Botnari, pentru tv8.md.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Un primar a numit două străzi din oraş după tatăl şi soacra sa: 'O realizare considerabilă'