Antena Meniu Search
x

Video Primul anunţ despre Papa Francisc, după operaţia de 3 ore, sub anestezie generală: "Este bine, deja a făcut o glumă"

Papa Francisc a ieşit cu bine din operaţia abdominală la care a fost supus miercuri. Suveranul Pontif a stat trei ore în blocul operator însă nu a suferit nicio complicaţie, anunţă Vaticanul. Intervenţia a necesitat anestezie generală şi are loc la doi ani după o operaţie la colon. Cu toate acestea, Papa va rămâne internat pentru câteva zile pentru a se recupera în totalitate.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 08:31

Vezi și

Papa Francisc a suferit miercuri o intervenţie chirurgicală care a durat trei ore şi s-a desfăşurat fără complicaţii, a precizat Vaticanul într-un comunicat, potrivit Reuters şi DPA. ''Operaţia s-a încheiată: s-a desfăşurat fără complicaţii şi a durat trei ore'', se mai spune în scurtul comunicat de presă. Suveranul pontif a fost internat miercuri în spitalul Gemelli din Roma, unde a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza unei hernii abdominale. După terminarea operaţiei, papa Francisc a fost adus în apartamentul papal de la etajul al zecea al spitalului Gemelli din Roma, potrivit agenţiei de ştiri ANSA.

Papa Francisc a ieşit cu bine din operaţie

Vaticanul a anunţat că până pe 18 iunie, conducătorul bisericii catolice nu va mai participa la nicio activitate publică. Chirurgul său este însă optimist şi a declarat că nu există niciun motiv de îngrijorare. "În primul rând, Papa este bine. Cred că aceasta este vestea pe care voi şi întreaga lume o aştepta. Este bine, este conştient şi deja a făcut o glumă cu mine în urmă cu câteva minute", a declarat Sergio Alfieri, chirurg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Primul anunţ despre Papa Francisc, după operaţia de 3 ore, sub anestezie generală: "Este bine, deja a făcut o glumă"