Antena Meniu Search
x

Primul hotel de cinci stele destinat exclusiv patrupezilor. Cum sunt răsfățați câinii

Iubitorii de animale cu posibilităţi financiare îşi pot trimite, de acum încolo, necuvântătoarele singure în vacanţe exotice

Vezi și

Iubitorii de animale cu posibilităţi financiare îşi pot trimite, de acum încolo, necuvântătoarele singure în vacanţe exotice. Cel puţin o astfel de destinaţie e în Africa de Sud. În Cape Town, mai precis, s-a inaugurat primul hotel de 5 stele destinat exclusiv patrupezilor.

O clădire colorată, foarte colorată pe exterior, aflată la capătul unei alei cochete din oraşul sud-african Cape Town e raiul animalelor de companie.

Este un hotel de cinci stele, special creat pentru ele. Câinii au parte aici de un tratament aparte: de la serviciu de masă exclusivist, până la cameră de dormit cu pat din mătase, living cu televizor şi serviciu profesionist de plimbat pe străzile din oraş.

Hotelul pentru câini oferă condiţii de 5 stele, exact ca cel pentru oameni. Deci tot ce pot obţine oamenii la un hotel, pot obţine aici câinii, de la meniu "À la Carte" din care comanzi feluri de mâncare pentru câini şi până la serviciu de majordom.

Evident, hotelul dispune şi de un spa unde câinii au parte de servicii de masaj, pedichiură şi baie cu spumă. Preţul unei nopţi pentru un patruped la acest complex exclusivist variază de la 25 până la 55 de dolari, în funcţie de serviciile alese de stăpân pentru animalul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Primul hotel de cinci stele destinat exclusiv patrupezilor. Cum sunt răsfățați câinii