Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry ar fi aflat din presă că tatăl său are probleme la prostată. Cum se apără Palatului Buckingham

Prinţul Harry și Meghan Markle ar fi transmis mesaje de susţinere Regelui Charles şi prinţesei de Wales, după ce problemele de sănătate ale acestora au fost făcute publice.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 13:44

Vezi și

O sursă apropiată cuplului ar fi declarat pentru jurnaliştii americani că Meghan şi Harry ar fi trimis mesaje de însănătoşire grabnică, în condiţiile în care prinţul ar fi aflat de problemele tatălui său din presă. Persoane din interiorul Palatului Buckingham au declarat însă că toţi membrii familiei regale, inclusiv acesta, ar fi fost anunţaţi despre problemele regelui.

La rândul ei, Katherine se află în a 6-a zi de spitalizare la o clinică privată de lux din Londra. Palatul Keningston rămâne, însă, rezervat cu privire la detaliile pe care le oferă publicului despre starea prințesei.

Noi probleme de sănătate în familia regală britanică

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a fost diagnosticată cu cancer de piele, la doar şase luni după ce a fost tratată pentru cancer de sân. Ea a fost diagnosticată cu melanom malign, o formă de cancer de piele, după ce i-au fost extirpate mai multe aluniţe - una dintre acestea dovedindu-se a fi canceroasă, relatează SkyNews.

Ducesa, care are 64 de ani, urmează să fie supusă unor investigaţii suplimentare pentru a se asigura că acest cancer a fost depistat în stadii incipiente, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Vestea diagnosticului de cancer de piele al ducesei de York vine după ce s-a anunţat că regele Charles al III-lea va merge la spital săptămâna viitoare pentru a fi tratat pentru o mărire de prostată. Nora sa, Kate, Prinţesa de Wales, a suferit şi ea o intervenţie chirurgicală abdominală săptămâna aceasta şi va rămâne în spital timp de două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry ar fi aflat din presă că tatăl său are probleme la prostată. Cum se apără Palatului Buckingham