Antena Meniu Search
x

Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu cancer de piele. Ducesa de York abia câştigase lupta împotriva cancerului de sân

Sarah Ferguson, ducesă de York, a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele, a relatat duminică presa din Marea Britanie, cea mai recentă veste despre problemele de sănătate care au lovit recent membri ai familiei regale britanice, informează Reuters.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 09:52

Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu cancer de piele. Ducesa de York a mai luptat în trecut cu boala cruntă
Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu cancer de piele. Ducesa de York a mai luptat în trecut cu boala cruntă - Getty Images

Sarah Ferguson, care are 64 de ani şi a fost căsătorită cu prinţul Andrew, a urmat un tratament pentru cancer de sân anul trecut, iar acum a fost diagnosticată cu melanom malign după ce i-au fost îndepărtate mai multe aluniţe.

'Va fi supusă unor investigaţii pentru a ne asigura că a fost depistat într-un stadiu precoce'', a precizat Sky News, care l-a citat pe purtătorul de cuvânt al ducesei. ''Bineînţeles, un alt diagnostic atât de curând după tratamentul pentru cancer la sân a fost stresant, dar ducesa rămâne optimistă'', a adăugat el.

Probleme de sănătate în familia regală

Sarah Ferguson, supranumită Fergie, a vorbit public despre importanţa prezentării la screeningurile pentru depistarea cancerului după ce a suferit o operaţie pentru cancer la sân.

Noul diagnostic al ducesei vine după vestea potrivit căreia regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, urmează să suporte săptămâna aceasta ''o procedură corectivă'' pentru o hipertrofie de prostată.

Miercuri, Palatul Kensington a anunţat, de asemenea, că prinţesa Kate, soţia prinţului William, moştenitorul tronului britanic, a suportat o intervenţie chirurgicală programată, efectuată cu succes, şi va rămâne spitalizată pentru o perioadă de până la două săptămâni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu cancer de piele. Ducesa de York abia câştigase lupta împotriva cancerului de sân