Antena Meniu Search
x

Prințul Harry ar putea rămâne fără viză americană, după momentul de sinceritate din cartea "Spare"

După ce a recunoscut că a consumat substanţe interzise, prinţul Harry ar putea rămâne fără viză americană. Statutul de imigrant al ducelui de Sussex a fost analizat în detaliu în urma unui proces intentat de Fundația Heritage, care a solicitat şi publicarea unor documentele ce ar putea dovedi dacă prinţul a mințit sau nu când a spus că a consumat droguri. Avocații din administraţia lui Joe Biden au predat deja cererea de viză unui judecător, pentru verificări. În cartea sa de memorii "Spare", ducele a recunoscut că a încercat cocaină sau marijuana pentru a trece peste anumite traume. 

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 11:35

Vezi și

Poate una dintre cele mai surprinzătoare mărturisiri făcute de prinţul Harry în autobiografia sa, intitulată "Spare", are legătură cu consumul de droguri de care nu este străin. Acesta a dezvăluit că a încercat o linie de cocaină pe când avea doar 17 ani, în timp ce se afla la cineva acasă. De asemenea, prinţul Harry admite că a mai consumat droguri şi cu alte ocazii, deşi nu i-ar fi plăcut deloc.

Prinţul Harry s-a drogat cu cocaină la 17 ani

"Nu prea mi-a plăcut şi (n.r. drogurile) nu mă făceau să mă simt deosebit de fericit, cum păreau să aibă efectul asupra celor din jur. Dar îmi schimbau, într-adevăr, starea. Acesta era obiectivul meu", spune prinţul Harry, potrivit BBC. "Eram un băiat de 17 ani, gata să încerc orice ar fi modificat starea prestabilită a lucrurilor", a adăugat acesta în biografia sa. Prinţul Harry recunoaşte că a fumat şi cannabis, în baia Colegiului Eton, motiv pentru care poliţiştii care aveau rolul de agenţi de pază l-au escortat din clădire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Prințul Harry ar putea rămâne fără viză americană, după momentul de sinceritate din cartea "Spare"