Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry recunoaşte că s-a drogat cu cocaină la 17 ani şi cu marijuana la facultate: "Nu prea mi-a plăcut"

Prinţul Harry nu încetează să uimească. După interviurile controversate şi dezvăluirile făcute în documentarul Netflix despre el şi soţia sa, Meghan Markle, Ducele de Sussex face noi mărturisiri şocante. În biografia sa, intitulată "Spare", prinţul Harry admite că a consumat cocaină pe când avea doar 17 ani. Nu a fost singura dată când a încercat droguri, susţine el în cartea care urmează să fie publicată pe 10 ianuarie 2023.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 13:33

Prinţul Harry tânăr
Prinţul Harry recunoaşte că s-a drogat - Profimedia

Poate una dintre cele mai surprinzătoare mărturisiri făcute de prinţul Harry în autobiografia sa, intitulată "Spare", are legătură cu consumul de droguri de care nu este străin. Acesta a dezvăluit că a încercat o linie de cocaină pe când avea doar 17 ani, în timp ce se afla la cineva acasă. De asemenea, prinţul Harry admite că a mai consumat droguri şi cu alte ocazii, deşi nu i-ar fi plăcut deloc.

Prinţul Harry s-a drogat cu cocaină la 17 ani

"Nu prea mi-a plăcut şi (n.r. drogurile) nu mă făceau să mă simt deosebit de fericit, cum păreau să aibă efectul asupra celor din jur. Dar îmi schimbau, într-adevăr, starea. Acesta era obiectivul meu", spune prinţul Harry, potrivit BBC. "Eram un băiat de 17 ani, gata să încerc orice ar fi modificat starea prestabilită a lucrurilor", a adăugat acesta în biografia sa. Prinţul Harry recunoaşte că a fumat şi cannabis, în baia Colegiului Eton, motiv pentru care poliţiştii care aveau rolul de agenţi de pază l-au escortat din clădire.

Reacţiile nu au întârziat să apară. "Harry: Am încercat cocaină şi iarbă", a scris tabloidul The Sun pe prima pagină a ediţiei de vineri.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dezvăluiri explozive despre familia regală

Prinţul Harry, aflat în conflict cu familia regală britanică, îl acuză pe fratele său, William, că l-a trântit la podea în timpul unei dispute în 2019, potrivit unui fragment din viitoarea sa carte, obţinut miercuri de cotidianul The Guardian. În cartea sa "Spare", care va fi lansată pe 10 ianuarie, Harry susţine că a fost atacat fizic de fratele său mai mare, William, în timpul unei dispute care ar fi avut loc la Londra în 2019.

În timpul altercaţiei, prinţul în vârstă de 38 de ani l-a acuzat pe William că aceasta a spus despre Meghan că este o femeie "dificilă" şi "nepoliticoasă", înainte ca tonul să escaladeze şi să se profereze insulte, potrivit cotidianului britanic. După un schimb aprins de replici, "(William) m-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi m-a trântit la podea", a povestit prinţul Harry. "Am aterizat pe bolul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat", a declarat prinţul, menţionând că a rămas la pământ "ameţit", înainte de a-i cere fratelui său să plece. William şi-a cerut apoi "scuze", a precizat el.

Harry şi soţia sa, Meghan, au renunţat la funcţiile regale în 2020, într-o despărţire de Casa Regală foarte mediatizată de ambele părţi ale Atlanticului. De atunci, cuplul, care locuieşte în SUA, a criticat public familia regală în mai multe rânduri în interviuri sau într-un recent documentar difuzat pe Netflix.

Prinţul Harry a ucis 25 de talibani în Afganistan

Pe lângă problemele din familia regală a Marii Britanii, prințul Harry a dezvăluit în cartea sa că a ucis 25 de luptători talibani în timpul celei de-a doua misiuni în Afganistan. Ducele de Sussex, cunoscut în armată sub numele de "Căpitanul Wales", a scris că nu s-a gândit la cei uciși "ca oameni", ci ca la "piese de șah" pe care le-a scos de pe tablă. Harry, care în timpul misiunii secunde a zburat cu un elicopter de atac Apache, a spus că eliminarea talibanilor "nu a fost un fapt care m-a umplut de satisfacție, dar nici nu mi-a fost rușine". Este pentru prima dată când prințul, în vârstă de 38 de ani, a specificat numărul de insurgenți pe care i-a ucis personal în timpul petrecut în Afganistan, unde a mers atât între 2007-2008, cât și în 2012.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry recunoaşte că s-a drogat cu cocaină la 17 ani şi cu marijuana la facultate: "Nu prea mi-a plăcut"