Antena Meniu Search
x

Printul Philip a fost externat, dupa 10 zile de spitalizare

Sotul reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, Printul Philip, a fost externat din spitalul londonez in care a suportat, in urma cu 10 zile, o “operatie exploratorie” sub anestezie generala in regiunea abdomenului

Potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune britanice, printul consort britanic, in varsta de 92 de ani, a iesit pe propriile picioare din London Clinic, dupa care a parasit zona la bordul unui automobile. Acesta a purtat un constum de culoare inchisa si tinand in maini o carte.

Printul Philip i-a salutat pe mai multi membri ai personalului medical, strangandu-le mainile, inainte de a pleca. Sotul suveranei a fost internat pe 6 iunie, dupa ce participase la o petrecere organizata in gradinile Palatului Buckingham. Palatul regal a precizat ca spitalizarea printului fusese programata cu mai mult timp inainte, dup ace acesta efectuase un set de analiza medicale, informeaza Mediafax.

Pe 7 iunie, printul Philip a suportat o “operatie exploatorie” la abdomen, a carei natura exacat nu a fost precizata. Aceasta este cea de-a patra spitalizare a sa in ultimele 18 luni. La sfarsitul anului 2011, printul Philip a suferit o operatie din cauza unei artere coronare blocate si a fost apoi internat de alte doua ori in 2012 din cauza unei infectii urinare.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Printul Philip a fost externat, dupa 10 zile de spitalizare