Antena Meniu Search
x

Video Proprietara din Turcia a Tiffany's, moartă după ce a căzut în mare de pe un vas de croazieră, în creierii nopții

Proprietarul din Turcia al celebrului magazin de bijuterii de lux, Tiffany's, a murit după ce a căzut de pe vasul de croazieră pe care plecase în vacanţă, spre Tahiti. Fiul lui Dilek Ertek, Gokce Atuk, a declarat că bijuteriile au dispărut din seiful aflat cabina în care era cazată mama sa. Camerele de supraveghere de pe navă arată că aceasta a căzut în mare în jurul orei 3 dimineaţa, însă iubitul ei a anunţat dispariţia abia 20 de ore mai târziu. Dilek Ertek a fost distribuitor al Tiffany's în Turcia mai bine de 20 de ani. 

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 21:14

Vezi și

Dilek Ertek, în vârstă de 71 de ani, a murit după ce a căzut în Pacificul de Sud, în Tahiti, de pe un vas de croazieră, pe 26 octombrie, transmite Mediafax. Etrek a fost distribuitor al Tiffany's în Turcia timp de peste două decenii, iar fiul ei, Gokce Atuk, a declarat că bijuteriile au dispărut din seiful din cabina mamei sale.

Camerele de supraveghere de pe navă arată că ea a căzut în mare în jurul orei 3 dimineața, dar iubitul ei a anunțat dispariția 20 de ore mai târziu, ceea ce a determinat familia ei să îndemne poliția să îl investigheze pe iubitul elvețian.

Iubitul elvețian al femeii, ținut sub observație

Bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost ținut sub observație de echipajul navei într-o cabină separată, înainte ca aceasta să acosteze în Tahiti trei zile mai târziu.

Acesta ar fi fost interogat de poliție în Tahiti înainte de a fi eliberat din cauza lipsei de probe. De atunci, el s-a întors în Elveția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Proprietara din Turcia a Tiffany's, moartă după ce a căzut în mare de pe un vas de croazieră, în creierii nopții