Antena Meniu Search
x

Proprietarul unei cafenele primeşte sute de apeluri pe zi de la oameni care cred că este Google. "Oamenii devin abuzivi dacă închid telefonul"

Proprietarul unei cafenele cu specific algerian din sudul Londrei, Djamel Ait Idir, primeşte sute de apeluri pe zi, pentru că numărul său de telefon a fost înregistrat greşit pe motorul de căutare, iar oamenii îl confundă cu Google, potrivit Mirror

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 18:05

Google
Google l-a asigurat pe bărbat că încearcă să găsească o soluţie - Shutterstock

Utilizatorii care tastează "Cum pot contacta Google Business UK?" primesc, din greșeală, numărul lui Djamel. Acesta a spus că nu îndrăznește să închidă telefonul, pentru a nu rata rezervările la localul său, dar că oamenii frustrați devin uneori abuzivi. Bărbatul în vârstă de 51 de ani crede că greşeala s-ar putea datora faptului că a fost voluntar într-un studiu de caz realizat de Google, în urmă cu câțiva ani.

Google încearcă să remedieze situaţia

"Nu mai suport. Am petrecut ani de zile încercând să-i fac pe cei de la Google să mă ajute. Oamenii devin abuzivi dacă închid telefonul. Nu pot să-i ajut", a declarat Djamel Ait Idir. Bărbatul a spus că Google l-a asigurat că încearcă să găsească "cea mai bună soluţie".

Acesta nu este singurul incident cauzat de încurcarea numerelor de telefon. Doi oameni din Marea Britanie s-au căsătorit după ce s-au contactat accidental. Jade Scott, în vârstă de 32 de ani, îşi schimbase recent numărul de telefon şi începuse să primească mesaje de la o persoană necunoscută. Ulterior, ea a realizat că cineva îi folosea vechiul număr de telefon. Ea i-a trimis un mesaj noului proprietar, iar cei doi s-au întâlnit, urmând să formeze un cuplu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Proprietarul unei cafenele primeşte sute de apeluri pe zi de la oameni care cred că este Google. "Oamenii devin abuzivi dacă închid telefonul"