Antena Meniu Search
x

Putin acuză Kievul de escaladarea situaţiei şi vrea pacea. Biden, pregătit de o întâlnire cu preşedintele Rusiei "oricând, indiferent de format"

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a plâns, duminică, în timpul unei discuţii cu omologul francez Emmanuel Macron, de “provocările” ucrainenilor în agravarea conflictului cu separatiştii din estul Ucrainei, precizând că ar vrea să se intensifice eforturile diplomatice pentru rezolvarea conflictului, relatează Le Figaro, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 17:33

Putin acuză Kievul de escaladarea situaţiei şi vrea rezolvarea conflictului. Biden, pregătit de o întâlnire cu preşedintele Rusiei "în orice moment, indiferent de format"
- Profimedia

Potrivit Kremlinului, Putin ar fi cerut şi ca NATO şi SUA să “ia în serios” exigenţele Rusiei cu privire la securitate, aflate în centrul crizei actuale dintre Moscova şi Occident. Emmanuel Macron şi Vladimir Putin au discutat duminică la telefon timp de o oră şi 45 de minute.

Biden, pregătit de o întâlnire cu Putin "în orice moment, indiferent de format", susţine Blinken

Preşedintele american Joe Biden este pregătit de o întâlnire cu omologul său de la Kremlin Vladimir Putin "în orice moment, indiferent de format", a afirmat secretarul de stat Antony Blinken. "Preşedintele Biden este pregătit de o întâlnire cu Putin în orice moment, indiferent de format, dacă acest lucru permite evitarea unui război în Ucraina", a spus Blinken la CBS.

La CNN, şeful diplomaţiei americane a afirmat că încă este posibilă calea dimplomaţiei "până când tancurile se vor pune în mişcare şi avioanele vor fi pe cer".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Putin acuză Kievul de escaladarea situaţiei şi vrea pacea. Biden, pregătit de o întâlnire cu preşedintele Rusiei "oricând, indiferent de format"