Antena Meniu Search
x

Putin acuză Occidentul că vrea să ucidă jurnaliști ruși, dar fără să ofere dovezi: "Au trecut la teroare"

Vladimir Putin a părut să acuze Occidentul că încearcă să ucidă jurnaliști ruși, fără a furniza vreo dovadă în acest sens, scrie Sky News.

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 15:42

Putin acuză Occidentul că vrea să ucidă jurnaliști ruși, dar fără să ofere dovezi: "Au trecut la teroare"
Putin acuză Occidentul că vrea să ucidă jurnaliști ruși, dar fără să ofere dovezi: "Au trecut la teroare" - Shutterstock

Comentarii interesante apar luni după-amiază de la Kremlin, unde a vorbit președintele rus Vladimir Putin. El a părut să acuze Occidentul că încearcă să ucidă jurnaliști ruși, fără a furniza, însă, vreo dovadă în acest sens.

El a afirmat că o astfel de tentativă de asasinare a unui reporter de televiziune a fost zădărnicită de Serviciul Federal de Securitate (FSB).

„În această dimineață (luni - n.r.), Serviciul Federal de Securitate a oprit activitățile unui grup terorist care plănuia să atace și să ucidă un celebru jurnalist de televiziune rus”, a declarat Putin. „Ei au trecut la teroare - la pregătirea uciderii jurnaliștilor noștri”.

Ulterior, Rusia a afirmat că a arestat membrii unui grup naționalist care încerca să îl asasineze pe jurnalistul pro-Putin Vladimir Soloviev.

Potrivit agenției de știri Interfax, citată de Sky News, Moscova susține că cei arestați acționau în numele serviciilor speciale ucrainene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Putin acuză Occidentul că vrea să ucidă jurnaliști ruși, dar fără să ofere dovezi: "Au trecut la teroare"